ingen förutom du


jag kan inte bli annat än kär - och det är ditt fel.
jag kan inte bli annat än glad - varenda gång du ler
jag kan inte bli annat än lycklig - om jag är med dig ♥


I want your love.


Varenda gång det regnar ute så blir jag extremt sugen på en chai.

just nu finns bara du.


Förlåt för den sega uppdateringen. Livet har gått som på .. räls (?) de senaste dagarna. När jag återvände från NFC/DLT som vi spelade i Jönköping så var klockan runt 12 på natten och jag skulle hinna packa upp och greja inom 10 minuter så jag kunde gå upp halv 7 på morgonen. (Inte det roligaste jag gjort i mitt liv.) Däremot själva cupen = love!

älskade skånelag säger jag bara. Ni är helt underbara!

Efter det så har det vatt två prov och inlämningar och tal som skulle presenteras. Isch och tvi! Men helgen, helgen har varit efterlängtad. Första lediga helgen sen ... januari? Firats rejält ;)! Födelsedagsfest för en gammal tjejkompis i fredags vilket resulterade i lite sömn och sen skulle man träna på lördagen. (Även idag, därför som jag är uppe så tidigt.) Sen lyckades jag på nått vänster sommna klockan 21 igårkväll?! Vaknade till en gång vid 12 efter 3 sms och ett samtal från dolt. (.. de som ringde dolt ska få betala för att ha stört min underbara skönhetssömn!)


NFC

dags för skånes brudar (och våra grabbar ..) att kötta järnet!
- ses på måndag!
I<3Bball


forever.

Hola dudes.

Hur mår ni?
hoppas allt är bra! Själv väntar jag på röntgensvar som jag hoppas kommer snart för annars går jag bananas! Iallfall har gått in på fjärde eller femte veckan utan träning. Längsta träningsuppehållet på ett tag. Usch och tvi. Har mycket att stå i nu tyvärr, så bloggen blir lidande. Även om jag inte ska träna eller spela så har jag beslutat mig att följa med till DLT (före detta NFC) till helgen.
Det får bli som det blir helt enkelt.

Outfit


ursäkta tvättkorgen i bakgrunden.

det spelar ingen roll.

Godkväll! (klockan är trots allt halv sju)

har en mängd läxor och är sjukt trött men ändå sätter jag mig här - förvånade? Iallfall, den här veckan och nästa är i princip mina två sista veckor nånsin i grundskolan. Efter det så är det bara lediga dagar och massa grejer i skolan som händer. Helt sjukt, om ca 39 dagar så går jag inte i grundskolan. Har en filosofisk dag haha! Men ja , bara för att fylla in er lite på min skada så var jag hos sjukgymnasten idag, han verkar mer och mer inställd på vilken behandling jag kommer få då jag visade positiva (negativa enligt mig) resultat på hans bentest då det visade en påverkning på benet (skenbenet). Ska försöka få en remiss samt röntgentid på fredag. Hoppas som f*n att det inte visar nånting, gör de det så vet jag inte vad jag gör.

over and out!


webcam


finaste webcambilden på länge. Tagen sisådär för två minuter sen! Det var en händelserik lördag men totalt en händelsefattig helg! VI BLEV DM-MÄSTARE  (second year in a row) med en halv trupp så är det en jävla bedrift! Själv satt man bredvid och typ skakade sönder så nervös man var menmen.

så som jag ser ut på bilden över *uppåtpil* så ser jag ut när jag är extremt skoltrött = nu! Hade studiedag igår som jag spenderade framför openoffice .. skrivandes mitt största arbete nånsin känns det som. Iallfall min längsta uppsats. Och det mest humoristiska med den? Det är skriven i ämnet hemkunskap .. something is WRONG with the world.

iallafall ska försöka publicera lite här imorgon och fredag och sen förtidsinställa eftersom det är SKÅNEHELG <3. Sen alla snygga 9or där ute (och självklart så är ni ALLA drop dead gorgeous!!) kick ass på matte nationella imorgon. (Gärna lite extra för mig , because it's smelling IG over here ..)


RSS 2.0