summer lovin' happens so fast.



back in business!

tjänare mannen!

Tillbaka från min stockholmsresa - det var riktigt trevligt! Och vi hade superväder i 5 dagar. Lyckades fynda lite smått. Converse, väska, shorts, underkläder och skjorta fick följa med hem! Nu dom senaste två dagarna har jag bott i hallen lite smått. Man kan ju inte annat än älska basket.


love


Still away


nu på kusins konfirmation! Hoppas du får den bästa dagen någonsin!
   - vi hörs när jag är tillbaka!

I'm off!


STOCKHOLM NEXT

this is life.

Redfellas, jagSaragris
Flickan som alltid får mig på bra humör oavsett vad! Älskar dig bästavän

Bilderna ovanför är tagna på ett av Saras och mina fikaställen - Redfellas, grym smoothie och toast. Men till saken, just nu saknar jag några personer nått otroligt. Men samtidigt så kommer en av dom hem imorgon (äntligen!!) och den andra kommer på besök till min stad - härligt! Så jag kommer nog le lika mycket som på den första bilden för då kommer jag vara väldigt, väldigt lycklig.

upptagen tjej.se


saknar min firre/kinderägg/ellizbelliz

Hemma (egentligen igår) efter en superhärlig helg i Kristianstad med Win och co! Åkte dit i lördags efter ett tidigt gym-pass därför jag inte kunde uppdatera er innan jag stack. Men iallafall fick träffa massa nya människor och lära känna några av dom på riktigt och firade Win på lördagskvällen och sedan ut på Kristianstaddagarna! På söndagen hängde jag med dom på deras träning och sedan fikade vi. Efter det drog jag och Win hem till mig och sov här. Sen måndagen spenderade vi genom att cykla runt halva stan haha! = Hade awesome i tre dagar!

(kan btw inflika att Harry Potter filmen är great, men man stör sig på den om man läst böckerna någorlunda.)


HP-lover


(bild google)
känns som det är dags att säga "bye bye childhood, bye bye bestfriends." Tycker synd om dom inte växte upp i Potter-generationen, för den var helt underbar. Dags att göra fredagskvällen great med bästis-Sara och dom tre vännerna ovan som följde och förgyllde min barndom.

det regnar ute och inne.

bohuslän 10
yeppyepp, nu har det varit tråkigt väder i två dagar men innan dess så hann jag åka till stranden några gånger och det var mycket mys. Tyvärr ligger jag på latsidan med att ta bilder, min lilla digitalkamera gick sönder i Göteborg. Systemkameran är för klumpig för att bara ta med sig och mobilkameran suger. Bull läge! Ska återvända till att va deprimerad ett tag till sen ska jag försöka ta mig till gymmet (och bli biff) och sen fika med pemelie på stan.

update


helt busy med att njuta av sommarlovet haha! Idag är det tyvärr tråkigt väder så tänkte att jag kunde passa på att uppdatera er lite och säga att jag lever!
puss

RSS 2.0