Ja tack!

Nya basketskor på väg hem till mig - Yesbox!

Iallafall, klar med samhällskunskapen hihi! Provet var klart och över imorse, underbart! Och har gett mig själv ledigt under eftermiddagen. Ikväll blir det däremot HISTORIA (påminnelse till mig själv) och matte, ligger några tal back!

Hoppas ni har en bra dag!


Plugg i all oändlighet!

Herregud, har suttit med samhällen sedan 10 i morse tills nu! Skulle sammanfatta sidorna i boken samt mina anteckningar (orkar inte powerpointsen, får bara läsa igenom dom helt enkelt). Känner mig sjukt duktig nu 12,5 handskrivna sidor senare! Nu blir det paus för film med papps samt lite historia arbete (redovisning imorgon! Har jag börjat - nä!)

Puss!


A menina mais linda

Sitter här hemma och har taggat för fullt i min ensamhet! Imorgon möter vi West BK här hemma och jag är sugen på vinst efter förra helgens förluster! Enda molnet på min horisont är att jag skulle använt den här kvällen på ett annat sätt än jag har (slappat..) jag skulle dedikera den här kvällen till min älskade samhällsbok. Men har jag gjort det? Nä!
Nu ska jag ta mig i kragen! Bjuder på den här så länge

franskbajs.

Har haft otroligt mycket i franska den senaste veckan, känns som att läraren tycker vi ligger liiiite efter haha. Borde koncentrera mig på min rumsbeskrivning till imorgon och sen ta itu med lite samhällskunskap (prov på tisdag.. massivt prov! 6 powerpoints liksom?! Förutom texten i boken och anteckningar då.. ) Men asså, sängen låter så mycket mer lockande! Speciellt eftersom jag blir av med min enda riktiga sovmorgon imorgon eftersom vi har en idrottsföreläsning. Och min godispåse tog precis slut - bad ending on a bad evening!
Nä nu jäklar - uppesittarkväll (natt.. möjligtvis tidig morgon) here I come!

Here comes the sun..

GE MIG VÅR

Changes

Nu banne mig har det hänt grejer! Jag och Elin har ägnat en timme till lite förändringar - så njut så länge det varar

There's no I in team


3 avsnitt av..

..One tree Hill senare så är jag fortfarande fast vid datorn haha. Men nu har jag iallafall börjat ta tag i franskan så smått. Fick världens sjukaste läxa tills imorgon från i fredags och vi spenderade hela helgen på bortamatcher, urk och blä på dålig planering! Urk och blä på två förluster!
I vilket fall som, headern och lite mer stylish blogg är på väg! Håll ut!
glosor nu ja..

sur chey

suger verkligen hårt på det här med design och bloggar haha. Lyckades ändra bakgrundsfärg och sen har jag suttit och pillat med det andra i 3 1/2 h nu, men har det funkat? NEJ! ... ARGH

tillbaka till vardagen

såå , efter att ha ägnat större delar utav helgen att vara kräksjuk (yepp..) så är man tillbaka till skolan. Fick nyss matteomdömet efter att inte ha gjort matteprovet, känns starkt haha. Fick dessutom veta att mitt prov blev uppskjutet till efter sportlovet. Kul liv.. nu ska man alltså plugga TVÅ saker samtidigt.
hatar att va sjuk.
bjuder på den HÄR

we're playing basketball

lundspelen 2012 - vinst mot sisu i gruppspelet
Hemkommen från träning med en extremt konstig fot.. aja den borde väll fixa sig förr eller senare. I vilket fall som så känns det som att matten är typ det enda man kan fokusera sig på för tillfället. Har matteprov på tisdag och tänkte så fyndigt att jag skulle ägna helgen + studiedag på måndag till att plugga.. men bokar jag inte upp mig med roligare saker för hela helgen då? Extremt bra planerat haha. Så det blir till att plugga - nu!
latero

haircut

det blev ett ordentligt klipp den här gången - men jag är nöjd! NU: dam och herrmatch

inte helt fel

hade inte suttit fel med lite semester nu

time to drive

Ja vi kom då till a-kvart och åkte sen ut mot samma danska klubb som vanligt haha!
Iallfall, helgen har gått åt till att återhämta sig från Lundaspelens bravader! Vampire Diaries och en massa gotteligott. Idag blir det att umgås med hjärtat mitt och sen byta förälder och övningsköra - as usual.. aja dax att packa!

Inspo

inspo.
Har precis fått reda på att det kanske blir flytt från mitt rum till källaren - nytt projekt - heeelt underbart!

Taggar vi Lunda

jeppjepp!
Idag är det Lundaspelsdax! Underbart.se.. första matchen mot Sisu (Dk.) TAGGAR VI
lundaspelen
förra året mot Glostrup

Nyårsdagen!

2012!
Så underbart, går inte att säga mycket mer asså. Mitt 2011 var ett super år, vi vann Göteborgs basketball festival(!), umgicks med vänner i mängder, balen och Liseberg med 9:orna, blev tillsammans med den mest underbara killen i hela vida världen!! Röjde och chillade under sommaren, började gymnasiet! Började min väg tillbaka mot planen och nu efter 3 månaders spel är jag snart där! Jag är snart HELT tillbaka!

Love!


RSS 2.0