Helg. Nu. Snälla?

Veckan har börjat bra! Och förhoppningsvis så slutar den bra också - till helgen drar man igång med ett besök hos sjukgymnasten (mindre bra. Men det bortser vi ifrån) Sen så äreee skånehelg <3. Kommer bli najs.

Ska bara ta mig förbi det sjuka hemkunskapsprovet och so-redovisning sen så!

en helg för inte så länge sen. Jag hittades, grillandes ostbågar över ett värmeljus <3


happiness.


så otroligt jävla lycklig.


Busy week.

Sorry för bad update kan jag ju börja med att säga. Två minst sagt hektiska veckor har jag lagt bakom mig och jag har hunnit sitta på akuten i Göteborg, spelat en period i SM. Pluggat rumpan av mig och vad mer? haft en träningsfri vecka, värmen har nått skåneland .. åh justja, jag har fått en ny vän.

love.

Countdown.

Five days to go!


Sweet saturday.



födelsedagsmiddag @ my place! älskar er tjejer <3

opsy!

saxen åkte fram och resultatet blev som såhär:

lugg1
snelugg - it is!


våga färg i vår.

Enligt senaste trendnytt är det färg som slår stort i år. Jag själv har aldrig varit den färglade, har hållt mig till de lite tristare färgskalorna ;). Men på senaste tiden har jag köpt FÄRGglada saker, senast detta nagellack igår!
and I love it.


Wanted - kamerasladd.

Min sladd till lilla digitalkameran har sprungit och gömt sig. Och eftersom tillverkarna nu för tiden är dumma (smarta ur deras vinkel) att tillverka OLIKA usb-kontakter och inte använda sig av usb-mini som allt vanligt folk så kan jag inte ladda in några bilder alls. Att jag sedan DESSUTOM knäckte en instruktionsCD för en kamera mamma ska ha med sig till sin släkt förebådar att den här dagen är otursförföljd.

tur att jag ska sitta hemma och plugga med andra ord.

detta beskriver ganska bra hur jag känner mig just nu.

Heading out.

I'm off to yoga!





The scream in the city

Period three has kicked in!
Min skola där jag går i har en minst sagt annorlunda indelning av skolåret. Vi läser i perioder, på varje läsår har vi tre perioder där vi läser från skolstart - höstlov, höstlov-sportlov, sportlov-skolavslutning. Det har både sina för och nackdelar! Fördelar är att vi läser färre ämnen, mer intensivt. Exempel på periodämnen är NO-ämnena och SO-ämnena. Då läser vi t.ex. Kemi period 1, fysik period 2 och biologi period 3. Även de estetiska ämnena går under period ämnen, samt lite extra kurser som vi läser för att vår skola har en samhällsprofil. (datakunskap, retorik t.ex.)

Så för att återgå till saken - då period 3 precis har börjat så har jag fått 5 nya ämnen: Hemkunskap (teoretisk), historia, biologi, retorik & slutligen bild. Och i bilduppgift har vi fått att göra en parafras, jag har dessa två bilder som inspirationskälla. Vill ni gissa vad jag ska göra?



RSS 2.0