En skidbränna senare..

Och jag är tillbaka!

Sjukt härli semester med Borgströms och Lager! Spenderade veckan med två fina töser och vi skrattade något så enormt. Ska iväg en sväng till hallen nu (är ni förvånade?) Uppdaterar imorgon med bilder etc!
GROSSARL -10
förra året

Tired.

Jepp nu har veckan gått. Idag är man LEDIG så lovet har äntligen börjat. Välbehövt om vi säger så.. Iallfall idag är dagen D, idag drar jag till Österrike för skidåkning med Lagers bl.a. ska bli awesome! Ska försöka att inte bryta några ben. Hoppas att jag inte gör det. Har inte tid för sånt.
Men ingen uppdatering untill I'm back. Jag hinner inte förtidsställa nånting för jag var dum nog att börja packa och sånt IGÅR.
Me and Emma

Back.

så satans trött att det inte finns.

Sitter på en datalektion i skolan med frivilligt arbete. Mitt frivilliga arbete blev att uppdatera här. Jag hör ingen som klagar. Ska försöka sova nu i 45 minuter.

Godnatt'

off to södertälje!

Idag var det nationella del c (?) i svenska! Uppsatsskrivning. Gick väll helt okej! - över till roligare ämnen, imorgon (tidigt imorgon bitti) drar jag och u18-laget till Södertälje. I det rådande snökaoset där borta. Trävligt! Vi ska spela u18-SM så vi får väll se hur det går. Jag hinner dock inte förbereda några inlägg så vi hörs antagligen på måndag eftermiddag då jag kommer hem sent (!!) på söndag kväll!
Nu ska jag sova så jag är laddad till helgen!
puss.


birthday girl!


16 år var det ja!


my day.

Go'middag!
Jag är 15 år och 364 dagar. Imorgon smäller det! Dagen spenderas i Lund med skolan då vi har temadag - Wiiho. Nu ska jag ta tag i lite pluggande då jag är bortrest på fredag och måste få gjort lite grejer tills dess. Samt en redovisning på torsdag om solceller.. man bara - hallå?

checka flätorna. Hade dom för några veckor sen och älskade dom!

Practise with the ladies.


Anklebreaker.

Idag är det träning med damerna. Och jag är ett nervöst vrak, visar det nog inte men hallå?! Jag ska träna med dom som jag har sett upp till i typ 3 år och som jag trodde var jättegamla. (Nu har jag ju dock märkt att ålderskillnaden inte var såå stor.)

Gymnasieansökan

sånt här är klyddigt. Jag är ju 95a och ska söka gymnasiet nu om ca en månad! Jag är ioförsig ganska klar med vad jag vill välja. Men liite klyddigt var det nu när jag skulle lägga till ett av mina val..


Iallfall , jag har sökt en idrottskola. Förvånade?

4 dagar kvar!


På bilden ovan ser ni tårtan jag fick för två år sen. Heeelt underbar

Helt sjukt, om ynka 4 dagar .. eller ja typ 3 + en natt (!) så blir lilla lilla jag - 16 jordsnurr gammal, helt jäkla sjukt! På bilden ovan ser ni tårtan jag fick för två år sen. Heeelt underbar!

back home.


Godmorgon tänkte jag skriva, men det kanske inte är så lämpligt när klockan är strax efter 21? Jag är iallfall hemma helskinnad. Har tränat två träningspass och skrattat så att mina magmuskler börjar synas ;)! Lagandan i skånelaget/team skåne är fett med härlii!
När jag kom hem så vare pizzatajm med daddy, trevligt värre!

Skånelaget.

Imorgon bitti (!) så tar jag tåget mot Ängelholm. Där är det skånelagsträning som väntar, trevligt värre! Dock är det mindre trevligt att tåget går 08.08 och jag har en MILJON saker att göra innan jag kan dejta min kudde. Bara att sätta igång med andra ord!

Hare bäst så hörs vi imorgon kväll med lite inspirerande text och bilder!
I<3Bball

the thing I live for.

lundaspelen
detta är livet helt enkelt.

something about me.


frågan är om man någonsin vänjer sig?
Försöker navigera rätt runt min nya blogg. Funderar på om den är något att ha?
Nä nu är jag oartig!
..
Hej! Jag är en 15 årig tjej, (16 om lite mindre än en vecka) som lever livet i södra Sverige. Min vardag går på rutin, tränar basket upp till 5-6 gånger i veckan . Jag går i skolan och har sällan tid för nånting annat än att plugga och träna. Men ska ge det här ett försök!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0