x-mas

Julstämning hemma jarå!

Lysmasken

jag och lisalysmask, är vi inte söta?
Igår vann vi mot Kristianstad, INTE HELT FEL NÄ .. sist trodde dom att vi enbart vann på att vi hade division 1 spelare med i laget (då vann vi med 6) och nu med enbart 8 spelare som alla brukar spela och träna med oss - då vinner vi med 22. Dessutom på deras hemmaplan! Inte helt fel! Nu siktar vi på att vinna division två och sen spela bra i Götaland!

finisar

saknar mina finisar! Visa som jag ser alltför sällan efter hennes flytt till huvudstaden och Paris en av mina allra bästa vänner som jag också lyckas träffa alltför sällan, vi är busy allihopa antar jag!

Monday

en blå läpp och några blåmärken senare så var man hemma igen efter en förlust i Danmark. Kom hem vid 10 och var då helt slut.. och det värsta var - att jag fortfarande var tvungen att plugga historia tills idag. Iallfall, provet gick bra och nu är det dax att städa,handtvätta,plugga samhällskunskap,packa upp väskor och äta lax. Finnemang måndag!

the end of autumnbreak.

jag hade gjort ganska övedrivet mycket för de på bilden - en bagel och chai-latté hade suttit mycket fint! Iallfall, jag har haft ett superlov spenderat med kompisar och träning! Självklart plugg också (alldeles för lite..) ikväll blir det match i danmark! Håll tummarna

RSS 2.0