time to play some ball.

.. eller i mitt fall, se till att bänken är varm! Nä men ska dit för att lära, lyssna och ta in. Om några veckor är det min tur!

Testing-testing!

Nu kör vi, ska se om den här mobilbloggsvarianten är något för mig. Skulle tro det eftersom jag alltid är på språng med lite tid till förfogande och sällan en dator till hands!

Match i Svedala 16.30, let's kick something butt.

..btw, skalet. Jag.vill.ha.det.


Taggar vi.

taggar vi träning.
Är pepp men samtidigt heelt död. Skolan har denna veckan kört mig i botten. Två prov, fystester, redovisning, novellanalys och en jäkla massa instuderingsuppgifter jag borde göra tills imorgon. Precis vad jag vill spendera en torsdagskväll till. Tror jag har överansträngt både hjärnan och kroppen och vill egentligen bara sova hela helgen igenom, men det är bara att tagga till! Kanske får nån minut speltid på lördag och jobb söndag. Sen är det ut och fira en tjejkompis på fredag, och efter den middagen ska jag dra till hallen för att se bg möta bg. lovely - lördagskvällen spenderar jag nog med min bebi.
Okej jag är pepp - helgen kan nog bli jävligt bra asså! ;)

smile like you mean it.

två prov imorgon, ett i franska och ett i matte - kill me slowly.

back on track

men tjänare.
har varit seg på att uppdatera er, sorry för det :/. Men kan berätta att jag har gjort 2 träningar och spelat 3 (!!) matcher! så himla underbart!

ibland vill man ju bara vara barn

alla vill vi vara barn!
idrottsläkaren imorgon bitti! Bara att se det positivt.. som typ att jag missar två lektioner (om jag har tur haha.) Aja, kan bara bli bättre från och med imorgon (om det nu inte är så att röntgen visade nada och jag tog en spruta för inget!) Vissa dagar känns det som om allt hade varit bättre om man bara varit .. 8 år. Och det här skitet inte fanns!

RSS 2.0