Todays

.. och här kommer resten! Förlåt för den klassiska bilden i spegeln, orkade inte plocka med mig stativet!

29/2


En smygtitt på dagens, ni får se hela senare!

Tre är en trend.

ginatricot
Inköp från idag/andra dagar.
#1 - Jeansen är från GinaTricot och var ett riktigt spontanköp som jag helt enkelt bestämt mig för att behålla.
#2 - Basketskor, strumpor och underställströja. I blått/vitt från Nike alltihop. Jag anar en trend i min garderob.

Out with the old and in with the new

Jadu, Sanda åkte då ner med stora delar utav sitt division 1 lag igår till matchen. Med andra ord kunde vi bara tacka och buga samtidigt som vi försökte att inte bli alltför nermejade i deras framfart. (Vårt damlag rår inte heller på dessa haha.)
Iallfall, idag har jag lyckats spontanshoppa ett par jeans och fått hem 4 nya grejer. Lägger upp bilder ikväll! Nu är det dax för matte!

Gametime

firren här över befinner sig på Mallis. (Inte alls avundsjuk , absolut inte.)
Vi andra som befinner oss på hemmaplan taggar match mot Sanda idag! Fett med sugna på att bevisa att vi ÄR de bästa laget utav oss två. När vi spelade borta mot Sanda för några helger sen så gick ju strömmen innan vi hade spelat färdigt första perioden. Vi fick dock vinsten (14-7 till oss!)
taggar vi!!

Do you hear me, talking to you

.. sometimes, I don't think you do.

There's a first time for everything

Igår kväll var det sushi-time med Fanz, Saris och Elli! Första gången för mig och jag blev inte besviken! Riktigt gott faktiskt. Innan vi köpte sushi med oss hem till Fanz så var vi och åt cheesecake på Pronto. Helt klart mitt nya favoritfik!


Vad hände här?

Sjukt produktiva cheyer! Tränade för 1 h sen (känner oss väldigt duktiga) nu sitter vi på coop och gottar oss och pratar strunt!

Känner mig btw väldigt lång idag, kan inte förstår varför...


Put you in the middle of my spotlight.


Äntligen
lov!
Underbart, hallelujah och allt det där. Att mitt lov kommer vara sprängfyllt med allt från matteplugg, till träning, till bästa vänner - Känns bra! Det är helt enkelt sånna blandningar som får livet att gå runt.
Vecka 7 gick från smockfylld till nada, inget, zip, zero.
Vi avklarade de tyngsta läxorna och vårt diagnostiska prov i engelska (Jag fick ett B - känner mig riktigt nöjd. 8 fel. Heeeelt okej) Sen spelade vi vår sista match och vi VANN. Mhm, ljuv var vår första vinst i götaland haha! Men som sagt, vi spelar i götaland i utbildningssyfte.
Nu ska jag återgå till vad jag gör bäst. Stressa runt för att hinna med så mycket som möjligt. Idag står pojkvännens match, träffa kompisar och göra i ordning i min fina källare på schemat.
Puss

Chocolate fever.

bästa köpet på länge.

Mobilbilder v.6

image description

Mobilblogga..

.. har jag ju då försökt göra x antal gånger den senaste veckan! Men det har inte gått. Iallfall, förra veckan firade jag min 17-års dag! Fick en massa fina saker, och spenderade dagen med alla söta vänner jag har! På kvällen åts det tårta med min pappa och pojkvän, mys! Sen var det två matcher - två förluster. Och SM-helg här hemma så jag satt en massa i sekretariatet. Imorgon är det alla <3 dag. Kommer för en gångs skull bli en heeelt underbar dag!

Ny typ av basket

Men kul! Vi gjorde 10-0 på sanda dom första 5 min och sen var det 14-6 och så plötsligt .. Lights out. Kul med mörkerbasket liksom. Fick sitta 1 h i hallen och bara vänta på att ljuset skulle komma tillbaka. Men gjorde den det? Nä! Så nu sitter vi på pizzerian och njuter av att vi "vann"
Kramis!


På tåget mot Huskvarna!

Tittar man ut är det ett TJOCKT lager snö här! Lite skillnad från Malmö asså.. I vilket fall, gametime idag mot Sanda BG! Så jag taggar för fullt här på tåget tillsammans med historieboken. Woopwoop!


Cupcakes

Åh riktigt sötsugen just nu men är det träning sen så är det..Ska ta tag i lite historia nu men det känns så oväder eftersom jag glömde mitt provblock i skolan så måste skriva om allt där sen. Aka slutat nu iaf så lite oth och historia får det allt bli!


RSS 2.0