#27 Colour

(Tidsinställt till rätt datum)
min färglada sminkväska samt favoritnagellacket!

Today, the day after yesterday.

Saknar min vanni
En ledig dag idag ja, hela skolan hade utvecklingssamtal och jag själv hade bokat två stycken. Tyvärr krockade ena med träningen men eftersom det var hennes sista tid så hade jag inte mycket till val.. Annars har jag inte gjort mycket idag. Njutit lite utav vädret när jag cyklade till och från stan. Packade upp och städade lite, fotat lite till bloggen. Nu blir det till att återvända till Desperate Housewifes (kollar alla avsnitt från början) och att läsa lite samhällskunskap!

återvänt från de sjuka

source: weheartit
Kära vänner, jag har blivit friskförklarad! Var i skolan en stund i torsdags, och gjorde ett franskprov i fredags. Sen var det tjejkväll i fredags kväll med bästa och i lördags spenderade jag och min fina pojke vår 9måndaders dag tillsammans med avbrott för att jag skulle sitta i sekretariatet när mitt lag spelade. Söndagen spenderade jag också i hallen för att sitta i sekretariatet för damerna och herrarna!
Iallafall, en jobbig vecka fick ett fint avslut! Och nu startar vi sista veckan innan lov, whoopwhoop

#23 Something old

(Tidsinställt till rätt datum)
ett armband jag fick när jag var liten!

#22 Your shoes

(Tidsinställt till rätt datum)
älskade nike lunarglide!

#21 Reflection

(Tidsinställt till rätt datum)

still a sick kid.

Men underbart, ingen förbättring på sjukdomsfronten så om en knapp timme blir det till doktorn.
bajs

#20 Someone you love

(Tidsinställt till rätt datum)
Älskar dig bebboliten, du är mitt allt <3

#19 Sweet

(Tidsinställt till rätt datum)
Sweet as marschmallows (stavning?) Sweet as summer.

Monday

Ojsan, här var det tomt på inlägg. Har under helgen hunnit med både det ena och det andra. Spelat bortamatch i Göteborg och sedan legat helt däckad på söndagen och är idag hemma sjuk. Inser att jag ligger efter med typ 1000 bilder vid det här laget men lovar att tidsinställa alltihopa så att det kommer på rätt plats vid rätt tillfälle!
Nu ska jag alldeles strax (lovar!) ta tag i franskan och försöka bli frisk igen! Puss

#18 Something you bought

(Tidsinställt till rätt datum)
Bodybutter som luktar choklad, tipstipstips

#17 Water


#16 Morning

(Tidsinställt till rätt datum)
finfin frukost en fin sportlovsmorgon!

#15 Happiness

(tidsinställt till rätt datum)

#14 Something you're reading

läser om den här boken lite då och då. Arn - en fin kille det!

#13 In my bag

(Tidsinställt till rätt datum)
I den mest använda väskan hittar vi
Lite nessescär, plånbok, glasögon, miniräknare, pennskrin, matteböcker, historieböcker, kalender och en bussbiljett!

Sunny morning

Nu hade det suttit fint med den lunchen här ovan som jag åt med Nannie för nån vecka sen!
Whopa, tidig morgon idag ja. Det blir inte annat med morgonträning på schemat, skönt men ändå urk! Känner att jag längtar tills våren är här på riktigt och man kan cykla med tunna jackor utan halsduk etc. I vilket fall som, idag taggar jag första träningen på två veckor! Kan inte bli annat än awesome!

#12 close-up

It's time to speak up and stand up - for what you belive in
Då taggar vi första träningen på två veckor för min del imorgon! Ska bli superduper, första veckan var det ganska skönt att va av och bara kunna varva ner och varva den lilla basketen jag hade med allt plugg vi fick. Missförstå mig inte, finns ingenting jag saknar så mycket som att träna när jag är av plan. Men ibland kan det vara skönt med lite vila! I vilket fall som, imorgon är det pang på rödbetan - med nya skor och allt! Ska bli så jävla skönt

#11 Where you sleep

hehe.. ni får faktiskt vänta med att se det tills jag gjort om hela källaren till precis så som jag vill ha den!

#10 Childhood

jag som liten spellevink! Kommer ihåg så mycket som att dockan hette (heter) Lisa!

#9 Daily routine

min antagligen mest dagliga rutin! Upp på morgonen - spela basket - gå i skolan - spela basket.

I know you've been hurt by someone else

Go'kväll! Har lyckats avsluta mitt svenskaplugg i god tid innan sängdax haha, skönt att för en gångs skull avverkat något. Har lite franska kvar (vet ärligt talat inte hur mycket eller hur lite, men jag hoppas på att det är lite) men den tar jag imorgon bitti eftersom jag har sovmorgon! Jag skulle ju lagt upp en bild på min himmel idag, men den var så ful och grå och äcklig så jag vägrade helt enkelt! Imorgon hoppas jag på sol så då får ni se den!
Puss på er pussgurkor


#8 Your sky

såhär såg det ut idag! Ibland var det ganska soligt dock..

#7 Favourite

Det här skulle jag lagt upp igår men nä jag råkade ju då somna

I vilket fall som, det här är min favoritparfym!

I'm your lover when the sky turns grey

Sjukt hur snabbt veckorna går nu! Men det är skönt ioförsig, det betyder ju att våren närmar sig med stormsteg! För oss på gymnasiet innebär ju det att även nationella prov närmar sig, men det orkar jag faktiskt inte bry mig om haha. I vilket fall, jag är överröst med plugg just nu tyvärr. Svenska, franska, historia och engelska. För att inte tala om att jag ligger efter med matten. Och ett samhällsprov ska planeras in.. Och ungefär nu har jag rabblat upp ALLA kurser jag läser. Bra planering där ja!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Men på fredag är större delen av svenskan över - så då är det bara resten att se fram emot! Iallfall nånting att mina viloveckor närmar sig sitt slut och att jag ska spendera större delen av helgen med den underbara firren Ella! Förgyller min helg något enormt. Sen att jag hade en nästintill perfekt eftermiddag idag med bebboliten hjälper också!                                                                                                                                                         Hoppas ni har en lika underbar vecka som jag!

#6 Makes your smile

du får mig alltid att le. Hur ledsen, arg eller rädd jag än är så får du alltid mig att le

#5 Something you wore

Min underbart fina balklänning

#4 Letterbox

som utlovat!

ursäkta

Vet att jag ligger efter med dom dagliga bilderna - kan säga att jag faktiskt tagit allihopa men inte lagt in dom på datorn än! Ni får helt enkelt leva med min ursäkt och lita på att jag försöker slänga upp bilderna ikväll! Hade gärna gjort det från mobilen men blogg.se's app fungerar inte riktigt som den ska..

#3 Something you adore


#2 Breakfast

inte dagens frukost, men .. nån gång på lovet så blev det sconesbakande

#1 - Me

ni får en äkta uttråkad chey på bussen bild! Puss

Utmaningen är accepterad

.. Kollade som vanligt in blogg.se's startsida innan jag loggade in och hittade då den här fotoutmaningen på Angelicas blogg. Kände direkt att det kunde vara något för mig! Så nu kör vi - Ligger dock en dag efter så det blir 2 bilder idag! Den bjuder jag på ;)

RSS 2.0