kalasbra


efter ännu en dag på min nya skola med min underbara klass! SA11I for the win.
Känner mig än så länge sjukt nöjd med mitt val av skola och glad över att jag hamnade i en bra klass! Nu är första morgonträningen gjord (andra imorgon, vilket gör att jag kommer gå och lägga mig typ .. SNART) och det gick faktiskt kalasbra! På torsdag kör vi borgarmänniskor inspark och då är det bara på med nördglasögonen!

love

summer's over


Nu har jag verkligen latat mig i 2 ½ vecka. Fast det har typ varit extrem stressigt eftersom man vill hinna med allt på sommarlovet haha, speciellt dom sista veckorna när man inser att man nästan sovit bort hela lovet! Iallfall, jag har jobbat en vecka på summercamp. Umgåtts med kompisarna, spenderat tid med min bebi och bara chillat!

Sen nu har jag gått min FÖRSTA vecka på gymnasiet - och jag är heelnöjd, sinnesjukt! Jag har spenderat tid på festivalen med underbara människor och sett JEREBKO <- (helt starstrucked jag vet.) Och sen bara chillat haha! Ska försöka uppdatera er babes mycket bättre i fortsättningen så fort jag kommit in i mina rutiner (inte för att jag egentligen har några sen heller eftersom jag inte kan träna menmen)

LOVE!

RSS 2.0