NOTERA.

Det här är speciellt till ELLA och VANILLIA som jag vet är här inne ofta och kikar.
www.lifewritteninmywords.wordpress.com
HÄR hittar ni mig framöver! Och självklart hoppas jag att alla andra följer mig dit, och inte bara Ella och Vanillia ;)

Påskmiddag

Två dagar i rad, där man blir gödd utav släkten! Idag har vi ätit påskbuffé, och det är kaffe strax med diverse bakelser till om jag känner min faster och kusin rätt. Men det är mumma!

Åker hemåt imorgon igen, ska bli ganska skönt. Känner mig krasslig och saknar min pojkvän eftersom vi knappt hann ses nu i veckan, så det känns inte helt fel att komma hem igen!
Nä nu ska jag återgå till att socialisera mig!
Puss


Påsk

Lite smått chockad blir man när blogg.se's mobilapp börjar fungera för mig igen! Helt fantastiskt haha!

Vi har precis avverkat långfredagslunchen är hemma hos farmor. Lax, efterrätt och snart står kaffe och kakor på tur. Matkoma x1000. Farmors mat får mig alltid att öka minst två kg på vår allas kära våg! Men antar att jag har råd att gå upp lite efter all träning! Nä nu ropar farmor att kaffet är klart, hon vill helt klart göda oss!

Hoppas ni har en bra långfredag!


Hey I heard you were a wild one!

Igår var det en riktigt bra kväll, vi började hos Johanna och drog sen ut! Kom hem runt halv 3 och gick och la mig, var riktigt trött efter en bra utekväll med bästa brudarna!

Idag var det upp tidigt och starta en tvättmaskin! Sen kom min favorit pojke och spenderade några timmar hos mig innan vi begav oss ut på vägarna för att hälsa på släkten. Nu efter ett avsnitt Revenge är det sängen, är konstigt nog riktigt trött ;)


4/4-2012

Go'morron finisar
vaknade upp stenförkyld efter en härlig myskväll hos Anna där vi firade Sara! Den här förkylningen måste dock försvinna eftersom jag har en maassa saker att göra idag! Samt att jag ska ut ikväll och pallar inte med att förkylningen ska bli långdragen heller!
Idag är en så kallad fix-dag, ska trycka ut bilder, städa, packa, hjälpa Vanni träna småtjejer etc!
Hoppas ni har ett underbart lov!

RSS 2.0