Tagga!


Time to kick some butt!

Basketball is my favourite sport.


förra årets DM-pokal

Som jag berättat innan så är jag skadad. Och på lördag spelar mitt lag distriktsmästerskapsfinal (långt ord!) men jag får inte spela. Sammanfattat - livet suger! Men för att se det från den ljusa sidan, så hoppas jag att jag snart är tillbaka!

Like I've told you before, I'm injured. And on Saturday my team play regionals (final) but I can't play. In short terms - life suck right now! But seeing it from the bright side I still got my hopes up that I can play soon.

godis!


inte helt fel!

Home


back home. Och det är SUPERNAJZ väder ute. Så - latero!

Bästkusten




nu drar jag - bästkusten nexT!

Västra hamnen


sommar

Såhär spenderade jag och Sara onsdagen. Varsin dricka i handen och solandes i västra hamnen. Pratade om allt möjligt och chillade. Kan inte bli mycket bättre alltså.


Alltid från hjärtat

vet inte riktigt vad jag sysslar med.

Halva lovet har gått, fet ångest! Fast jag har redan hunnit med mycket roligt och myst så känns det som jag har en del saker jag måste få gjort. Idag var det västra hamnen med twin! Sjukt varmt var det - och vem vet, vi kanske fick lite färg trots allt?! Igår så var jag i hallen och "jobbade". Var där och hjälpte till med daglägret och sen hade jag en ganska kul sista timmar efteråt. Kvällen spenderade jag hos pemelie!

imorgon så ska jag fira mor min <3.

Utan dig hade jag aldrig mått bra.


Hade den bästa dagen med Sara igår, hon är sanerligen min twin i allra högsta grad! Nyopererad och hoppandes på kryckor men fortfarande helt underbar! Såg på två dansfilmer och pratade skit, mycket mer behövs inte för att jag ska må bra - bara så att du vet, hade aldrig klarat mig utan dig!
älskar dig bebis!♥

lättnad

tillbaka efter ett besök hos den nya sjukgymnasten, som var otroligt proffsig och verkade vara bra. Kan säga att det gick bra iallfall! Tyvärr så är det fortsatt träningsförbud som gäller men nu får jag iallfall köra alternativ träning. Cykel, crosstrainer osv. Tyvärr missar jag distriktsmästerskapen i år men hellre att kroppen håller.

nu ska jag ut i de underbara vädret!
åh justja , jag glömde det är ju
PÅSKLOV


OH YES!

swedbank it is!

PRELIMINÄRT ANTAGEN TILL SWEDBANK!!

kladdkaka!

frågan är om jag ska dra till med ännu ett bittert inlägg?
Näe, jag orkar inte - på fredag får ni reda på vad allt handlar om, och jag är ledsen att allt går ut över er. Sitter  som på nålar över att höra saker som kan förändra en hel del.

Iallfall, ni undrar säkert hur det kommer sig att jag uppdaterar lite tidigare än vanligt. Jag är idag en sjukling. Gick hem direkt efter nationella C i engelska då jag mådde rent ut sagt ap-dåligt. Usch! Så uppsatsskrivningen gick åt helvete, (ursäkta!) blir till att förklara för läraren sen alltså.

- nä nu ska jag baka kladdkaka att tröstäta, eller om jag bara orkar göra smeten?
love!

sovmorgon!

eller ja, en liten en iallafall. Vi är tillbaka till den trista grå vardagen, efter en underbar helg med fint väder (närmre 20 grader celcius på vissa ställen här i Malmö) så har molnen kommit tillbaka. Själv sitter jag här färdig att gå till skolan en halvtimme för tidigt då jag glömde bort att det var sovmorgon. Great, så jävla great.


ge mig sommar nu!

summer


bikini - bikbok
jumpsuit & väska - h&m

the clouds hanging over my head - go away.

Jag ser ljuset i tunneln!
fem veckor utav sex har gått sen senaste lovet. HALLELUJAH, från och med fredag nästa vecka går jag officiellt på påsklov, can't wait. Det + att vår/sommarvärmen nått Malmö, underbart! Har en sista vecka med nationella, jobbig matte och andra läxor att ta mig igenom sen ska jag bara sova en hel vecka. Har lite moln på mina annars underbara framtidsplaner men dom tar jag itu med när dom kommer. Ni får veta först (sist hehe) as always!
puss och ut i det UNDERBARA vädret nu!

lov är efterlängtat!

skola
matten dödar.

over and out!

RSS 2.0